Kurv

Alle, der er tilmeldt, får e-mail og SMS (hvis tilvalgt) når vores Black Friday kampagne starter.

Information:

  • Vi sender dig 2 e -mails og 2 påmindelser om Black Friday. Du kan altid afmelde din påmindelse med 1 klik.
  • Vi producerer kun 100 stykker af hvert design – så vi anbefaler, at du vælger dine yndlingssmykker på forhånd, fordi mængden er begrænset.

Den perfekte Black Friday Julegave

Kigger du efter den perfekte julegave til en helt særlig kvinde i dit liv, eller måske endda til dig selv?

Julen er en helt speciel tid på året, der handler om meget mere end at pynte juletræ, bage småkager og høre klassiske julesange. Den handler især om kvalitetstid sammen med familie og venner, og at vise dem, hvor vigtige de er for dig.

Så hvilken bedre måde findes der til at vise dem, hvor meget du holder af, og hvor taknemmelig du er for dem, end at vælge en virkelig unik Black Friday julegave? Noget der ikke koster en formue, men er dyrebart, meningsfuldt og som de vil værdsætte i mange år?

Black Friday smykker udsalg

Hvis du virkelig vil overraske, en du elsker, med et udsøgt og enestående smykke i julen, så må du ikke gå glip af vores Black Friday smykker tilbud med rabat fra 25% op til 70% i hele vores webshop! En helt unik mulighed for at købe smukt design til helt utrolige priser, som nogen bliver virkelig begejstret for at modtage.

Men det er ikke det hele. Vi tilbyder Gratis Levering for at hjælpe dig med at overholde dit julebudget!

Vores Black Friday rabat på smykker finder kun sted en gang om året, og vores items er virkelig eksklusive – vi producerer kun 100 stykker af hvert design – så vi anbefaler, at du udvælger dit favorit smykke på forhånd, fordi antal er begrænset.

Gå ikke glip af vores tilbud

Er du bange for at gå glip af det? Det skal du ikke tænke på. I år kan du få en påmindelse på email når udsalget starter. Du kan altid med et enkelt klik afmelde yderligere meddelelser. Det er super nemt!

Tilbud gælder kun i en begrænset periode fra 18. november til og med 28.november. Vi tilbyder Gratis Retur på alle ordrer. Returret gælder t.o.m. d. 15 Januar på alle ordrer købt efter d. 01 October

Velkommen!

Velkommen til vores univers af smykker. I naturen finder man utallige blandinger af former, farver og teksturer – formet igennem millioner af års evolution. Hos A. Brask lader vi os inspirere af dette og bruger guld, sølv og ædelstene til at fremstille smukke håndlavede smykker til vores kunder.

Vi laver tidsløse smykker i høj kvalitet og til en attraktiv pris. Vi anvender kun Sterling 925 sølv og vores forgyldninger er i markedsførende kvalitet.

Det er ikke hverdag man anskaffer sig et nyt smykke så det er også meget vigtigt for os at din shoppingoplevelse bliver en fornøjelse. Alle ordrer bliver derfor sendt i en eksklusiv gaveæske.

Nyd den opmærksomhed vil du få.

Kærlige hilsner,

Adelina Brask

Nu har du muligheden

Inspirerende design fra naturen, håndlavede processer, kvalitetsmaterialer, en overlegen forgyldning og løftet om begrænset antal af hvert design. Det er vores opskrift på din garanti for de mest romantiske, unikke, holdbare og eksklusive smykker, som du kan give væk til nogen, du elsker.


Vi inviterer dig til at udforske vores smykkeunivers med dets utallige miks af former, farver og teksturer ved at besøge vores webshop! Her kan du finde det perfekte Black Friday smykke, som kan overraske den helt særlige person i dit liv.

 

*Ansvarsfraskrivelse: En A.Brask Black Friday udsalgsrabat kan ikke kombineres med andre rabatter eller rabatkuponer.