Kurv

Rejsen der skaber vores håndlavede smykker

Elsker du ikke også unikke luksussmykker af høj kvalitet, som du kan værdsætte hele livet?

Hvis du læser dette, er det fordi, du er kigger efter mere end bare et smykke. Du er sikkert passioneret med at udtrykke dig gennem romantisk design og fascinerende kunstnerisk formsprog, tilkendegivet i unikke smykker.

I dag vil jeg fortælle dig lidt om, hvordan vi designer, hvor vi finder inspiration, og hvordan den håndlavede proces foregår, hvilket tilsammen giver dig mulighed for at eje eksklusive, udsøgte smykker.

Så lad os tage en hurtig tur gennem vores smykkers ‘magiske rejse …

Det hele starter med en blyant, et stykke papir, og en stort portion designer fantasi.

Vi søger konstant inspiration til nye ideer i floraens naturlige verden omkring os, og forsøger at fange og genskabe, det der allerede findes derude: De sofistikerede former, de smukke farver og de organiske bevægelser, som naturen med glæde tilbyder, så du kan bære et eksklusivt, ægte stykke natur, uanset hvorhen du går, og samtidig udtrykke din mest romantiske side.

Det er en spændende, udfordrende fase, hvor vi bruger vores hjerter, sjæl og unikke vision til at skabe de design, du drømmer om. Billeder begynder at danne sig i vores fantasi, og kombinerer vores inspiration med dyb viden og forståelse for form, struktur og bevægelse. På den måde kan vores abstrakte ideer blive overført til smykker, som du vil elske og værne om for evigt.

FREMSTILLINGSPROCESSEN: HÅNDLAVEDE UNIKKE SMYKKER

Men intet er færdigt, før skitsen bliver levende, og fremstår som et tredimensionalt objekt.

Kun håndlavet arbejde kan udtrykke den sande organiske skønhed i naturens verden, og give dit smykke forskellig finish og farver, præcis du ser i naturens smukke kompleksitet.

Fordi du fortjener tidløse objekter, der skal gemme på dine historier i mange år fremover, så vælger vi kvalitet og holdbare materialer til alle vores design, og skaber hver eneste emne i 925 Sterling sølv og en uovertruffen 18 kt. guldbelagt finish, som med den rigtige omsorg holder hele livet.

Den håndlavede proces starter med at fremstille master-modellen, en håndværksteknik som vores førsteklasses guldsmede anvender. Derefter støber vi metallet ved at bruge en gammel teknik, der går tusinder af år tilbage. Vi skærer stykket, polerer det, og skaber de overflader, der omhyggeligt kopierer naturens unikke teksturer.

Det næste skridt er at vælge et finish til designet, der fremhæver hver enhed, og får den fantastiske glans frem. Til sidst bliver smykket omhyggeligt renset og gjort klar til at gennemgå en omfattende kvalitetskontrol.

Kort sagt så tager vi os af alle trin i processen, så hvert smykke der når dine hænder overholder de højeste standarder.

A.Brask - Vintergæk vedhæng - sølv og forgyldt

VORES LØFTE: EKSKLUSIVE SMYKKER I BEGRÆNSET ANTAL

Vores første prioritet er vores forpligtelse over for dig. Så når vi siger, at vores smykker er unikke, så er det fordi, det virkelig er sandt. Vi skaber alle vores design i begrænsede udgaver, hver med kun ca. 100 stykker af hvert design for at give dig mulighed for at eje et helt særligt kunstværk.

Inspirerende design fra naturen, håndlavede processer, kvalitetsmaterialer og løftet om et begrænset antal enheder af hvert design. Det er vores opskrift på at garantere dig de mest romantiske, enestående, holdbare og eksklusive smykker, du nogensinde har ejet.

Vi inviterer dig til at blive en del af vores Udsøgte Smykkeunivers ved at besøge vores webside!