Kurv

Sådan Mikser & Matcher du øreringe på den rigtige måde

Øreringe spiller en stor rolle i at skabe et smukt og skønt udseende. De kan på en fantastisk måde forskønne dit udseende eller komplementere et bestemt outfit, og det er årsagen til, at du skal huske regel nummer et: Øreringe skal altid tilføje balance og form til dit ansigt.

Den måde du sætter dem, har stor indflydelse på, hvordan du ser ud, og hvilke reaktioner det udløser. Især når du mikser & matcher forskellige øreringe, en modetrend der er begyndt at blive stor!

Selvom din stil og præferencer altid bør vejlede dine valg – det må du aldrig se bort fra! – så er der nogle ting, du kan huske på, for at understrege det bedste ved dig, og fremhæve dine allerede smukke naturlige træk.

Er du klar til at finde ud af, hvordan man bærer asymmetriske øreringe, der ikke passer sammen? Fortsæt med at læse, fordi denne vejledning er guld værd!

3 RIGTIGE MÅDER DU KAN MIKSE & MATCHE ØRERINGE

Grundlæggende er der tre måder du kan bære asymmetriske øreringe, der ikke passer sammen, og samtidig undgå at se ud som om du ved en fejltagelse har taget to forskellige øreringe på. Lad os kigge hver af disse måder:

1. BÆR ØRERINGE MED KORRELEREDE FAKTOR.

a. Tema: Hvis du bærer øreringe, der deler et tema, er du sikker på, at de supplerer hinanden. En fin mulighed er for eksempel er at matche en blad-ørering med en ørering med en blomst eller frugt. Eller prøv det samme mønster for eksempel en bestemt blomst, i forskellige længder (en stud og en dråbe ørering). I alle disse tilfælde deler begge items det samme tema, hvilket er “natur”.

b. Farve: Ensartethed i farve kombinerer også to forskellige øreringe, og skaber et harmonisk par. På den anden side kan du også vælge komplementære farver for at opnå en subtil kontrast.

c. Form: Form er et andet aspekt du skal huske på. Hvis begge items for eksempel deler geometriske figurer, eller hvis de har organiske buede former, som får dem til at se ens ud, så vil du sandsynligvis få et vellykket match!

d. Materiale: Sidst men ikke mindst, prøv med øreringe fremstillet af samme materiale. Match sølv øreringe med andre sølvøreringe. Eller items med samme type sten. Ligheden vil skabe en elegant ensartethed.

2. MIKS SMÅ STUDS

Den nemmeste måde at begynde at mikse og matche øreringe er ved at prøve med stud øreringe. Da de er små, giver det masser af muligheder for at eksperimentere uden at afsløre dig selv for meget.

For eksempel kan du kombinere to forskellige farver i samme stil, og matche det med dit outfit.

3. BÆR EN ENKELT LANG ØRERING

Du kan opnå et smukt moderne look ved at bære en lang enkelt ørering på den ene side og sætte dit hår til den anden side for at afbalancere symmetrien.

Det er en modig stil, men hvis den udføres rigtigt, kan det være virkelig betagende.

DO’S OG DON’TS TIL AT BÆRE ASYMMETRISKE ØRERINGE

Er du stadig ikke sikker på, at du forstår det helt? Der er ingen grund til bekymring, lad os se på nogle forklarende eksempler, så du får en bedre idé om, hvordan du mestrer kunsten at mikse øreringe.

DO’S
  • Bær meget lange uens øreringe med meget lidt asymmetri. Det understreger dit smil og dit kraveben.
  • Bær små studs med samme (eller næsten det samme) antal øreringe i hvert øre. Fordi de er små og placeret over kindbenet, understreger de dine øjne, og skaber et meget romantisk look.
  • Bær en statement ørering med juvel og afbalancer dit look med din hår-stil.
DON’TS
  • Bær forskellige statement øreringe, der er meget asymmetriske. Det ser ubalanceret ud, hvilket ikke er den mest flatterende valg.
  • Bær et meget forskelligt antal øreringe i hver side. Det skaber ubalance og forvirring om hvorvidt man skal se til venstre eller højre.
  • Bær en enkelt statement ørering, og arranger dit hår til samme side. Det tilføjer yderligere vægt til den side, og skaber et asymmetrisk udseende.