Kurv

Sådan passer du på dine sølvsmykker

Sølvsmykker er en kvalitetsprodukt og de holder meget længe. Sølvsmykkerne skal dog behandles ordenligt, hvis de forsømmes, kan de hurtigt blive plettede eller misfarvede.

Oxidering, slitage eller dårlig vedligeholdelse er ikke dækket af vores 2 års reklamationsret. Det er derfor vigtigt at du følger vores anbefaling til smykkepleje og opbevaring.

 

Opbevaring er den vigtigste faktor i smykkepleje. Det er ideelt at opbevare dine sølvsmykker i en tør beholder væk fra fugt eller andre kemikalier. Hvis det kan undgås, skal du lade være med at opbevare dem i et fugtigt rum, som f.eks. på badeværelset.

Det er vigtigt at du husker at tørre dine sølvsmykker af hvis de har været i kontakt med vand eller fugt.

Mange daglige aktiviteter kan få sølvsmykkerne til at blive misfarvede. Det er bedst at tage smykkerne af, inden badning, madlavning, træning, strand eller rengøring.

Polering af sølvsmykker med en blød klud er den bedste metode til at forhindre misfarvening. For at rengøre delikate områder med fine detaljer kan en vatpind også være nyttig. Brug ikke smykkerensere, imprægnerede pinde eller andre kemikalier, da disse vil beskadige yderbelægningen.

Er dine smykker allede misfarvede, kan du faktisk redder dem! Læs hvordan du redder dine sølvsmykker her.

Hvis I tvivl, skriv til os!